DIT SIKRE VALG

Produktionsstop er enhver leders mareridt. Det er derfor meget vigtigt at vide, hvor man hurtigt får den rette eksperthjælp. Her er det Dyreborg Maskinteknik kommer ind. Som en seriøs partner tilbyder vi at servicere og reparere virksomhedens maskiner. Med mange års erfaring råder vi i dag over en specialviden og know-how, der kan være nødvendigt at søge langt efter. På mange områder som f.eks. slibeautomater, spindler, hydraulik, pneumatik, styringer og fremstilling af specialmaskiner og reservedele, har vi en bred viden der med fordel kan drages nytte af. Servicering og reparationer foregår som oftest hos kunden – ellers på vores værksted ved Herning.

Vores udgangspunkt er altid at kunne reparere hurtigst muligt, så produktionstop og ventetid gøres så kort, som overhovedet muligt. Dette kan lade sig gøre, på grund af vores ekspertise og centrale beliggenhed.

Klik herunder og se hvad vi tilbyder

VI TILBYDER

Dyreborg Maskinteknik

HISTORIE

Ove Dyreborg Hansen er manden med idéerne og tankerne. Han stiftede Dyreborg Maskinteknik, som i dag har beliggenhed i Lind, og sidder stadig bag roret med mange års erfaring inden for maskinindustrien. I 2001 valgte Ove at udvide virksomheden med et sliberi.

Ove Dyreborg Hansen

Stifter og ejer